Häng med på friskvårdstimme!


Som du kanske vet driver jag Grundlig i nätverksform. Det innebär att jag för varje uppdrag sätter ihop en arbetsgrupp ur nätverket. Att arbeta i nätverksform har många fördelar. Uppdragsgivarna får smidigheten med en ansvarig kontaktperson och effektiviteten med den kompetens som är bäst lämpad för uppdraget, inte den konsult som behöver fylla sina timmar. Men – nackdelen är att det också kan bli lite ensligt att sitta där som spindeln mitt i nätet. Till exempel när det är dags för friskvårdstimme. Jag älskar både vintersport och sällskap. Därför tycker jag att det skulle vara lysande skojigt om du vill hänga med och ta några skridskovarv på ÖIP:s 400-metersbana:

  • Fredagen den 5 februari, 8.30
  • Östermalms IP, Stockholm: buss 55/parkering på gården eller intill, vid Tennisstadion
  • Ta med egna skridskor
  • Du känner igen mig på den ljusblå mössan.