Black Friday i kundcasefabriken


Nu blir det förmånligare än någonsin att få kunder och medarbetare att skryta om dig. Inför årets Black Friday bjuder vi våra bästa vänner på något alldeles extra och turboladdar våra tre mest populära tjänster. Utan extra kostnad till dig som är snabb.

till dig som arbetar med employer branding

Gratis medarbetarporträtt

Få ett skrivet medarbetarporträtt på köpet när du beställer en medarbetarvideo – filmer med medarbetarna som ambassadörer för varumärket till employer branding och rekrytering.

till dig som vill visa kundnytta

Gratis kundcase

Beställ en kundcasefilm och få en skriven kundberättelse utan extra kostnad. Kundernas egna ord är perfekta för content marketing, på företagswebben och i sociala medier.

till dig som är nyfiken på vad kunderna egentligen tycker

Var femte kundintervju på köpet

Vid köp av kundinventering – kundundersökningen som både tar tempen på kundrelationerna och ger dig en aktuell lista på referenskunder – får du var femte kundintervju utan extra kostnad.

Det finstilta

Erbjudandena gäller för dig som beställer en offert senast den 30 november samt bokar inom en vecka från mottagen offert. Offert kan beställas via länkarna ovan, per mail till info@grundlig.se eller per telefon 070-664 58 66.